Dagelijks

25-02-2021

En toen was het alweer donderdag! De tijd vliegt echt voorbij.

Gister had ik een afspraak bij de diëtist. Ik was een beetje zenuwachtig maar uiteindelijk is het gewoon helemaal goed gekomen. M’n gewicht ligt nog veel te laag, maar dat komt ook mede door m’n bijholte ontsteking vorige week en de week daarvoor. M’n doel is nu om wat ”spannendere” dingen in een vertrouwde omgeving te gaan eten, bijvoorbeeld bij m’n vader en Lies, om zo te kunnen zien dat er uiteindelijk toch niks gebeurd en het gewoon lekker is. Dus, gister heb ik een stuk slagroomtaart bij hun gegeten haha.

Na de diëtist even boodschappen gedaan en daarna even langs m’n moeder. Ik wilde even bij Woezel kijken, want Woezeltje is verkouden. Ik heb even met de nijntjes geknuffeld en ben daarna weer weg gegaan. M’n moeder was aangekleed, had d’r make up gedaan en een lekker luchtje op. Zo herken ik haar weer, dat is fijn. Ze had een best goed humeur en we stonden uiteindelijk gewoon gezellig te kletsen. Dat was even zó fijn. Ik vroeg of ze zaterdag langs komt, maar ze gaat zaterdag twee katten ophalen. Super leuk, dus zondag komt ze mij halen en ga ik eventjes twee uurtjes langs om met de nieuwe katten te kroelen.

Eenmaal weer bij m’n vader en Lies thuis heb ik heerlijk in de zon gezeten op het balkon, wat was het warm! Ik heb even Nova gewassen en ondertussen ook m’n handdoeken in de was gedaan. Heerlijk rustige middag zo, en ik betrapte me er zelfs weer op dat ik dacht ”ik wil eigenlijk weer naar huis.” Dat is een goed teken!

’s Avonds hebben we tosti’s gegeten. Ook dat was een spannend dingetje maar is uiteindelijk helemaal goed gegaan. We moesten wel snel na het eten weer weg omdat Lies om half 8 school had. Voor dat we weg gingen wilde ik m’n sleutels alvast opzoeken en boven in m’n tas leggen. Sleutels.. Waar zijn ze? Stress. Kon ze nergens vinden. Ik heb m’n moeder gebeld en gevraagd of ze daar toevallig nog liggen. Zij kijken beneden, nee niks.. Spanning. Ze loopt naar boven naar de konijnen en jahoor.. Daar lagen ze.

We zijn snel naar m’n moeder gereden om ze op te halen. Dit is toch wel de eerste keer dat ik m’n sleutels ben vergeten haha. Laten we hopen dat het ook gelijk de laatste keer is!

Eenmaal thuis gekomen heb ik m’n boodschappen neer gezet, met Do geknuffeld en daarna lekker met Do gaan wandelen. Na het wandelen lekker omgekleed, kaarsjes aan gezet en ben ik tv gaan kijken. M’n spanning lag gisteravond best hoog, misschien door alle hectiek ervoor? Om 20:00 weer m’n lorazepam genomen en om 23:00 lekker naar bed gegaan.

Heb vannacht een stuk beter geslapen en kon eigenlijk niet zo goed wakker worden vandaag. Ik heb een dag zonder verplichtingen vandaag en ik merk dat het me dan ietsje minder motiveert. Ik heb bedacht dat ik vandaag lekker ga schoonmaken dus dat ga ik zo ook lekker doen, zodat ik vanavond weer rustig in een schoon huisje kan proberen te ontspannen.

Het zonnetje schijnt heerlijk dus zo eerst even lekker wandelen met Do.

Geniet nog even van het zonnetje allemaal!

Dikke knuffel

Danielle

Auteur

daan@daanklxxs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24-02-2021

24 februari 2021

26-02-2021

26 februari 2021